Wat kost een heftruck

Wat kost een heftruck nou precies? Wij, van Hogervorst, bieden transparantie en kunnen u meer inzicht bieden in de kosten van een heftruck! Wij hebben heftrucks van grote merken, zoals Yale, Kubota en Mazzotti, in ons brede assortiment. Door onze dealerschappen met deze merken kunnen wij de hoogste kwaliteit en service aan onze klanten bieden. Daarnaast bieden wij ook heftruck occasions aan; intern transport dat al eens eerder is gebruikt door bedrijven.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op! Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

Wat kost een heftruck? | Hogervorst biedt inzicht!

Als u uw kosten voor de aanschaf van een heftruck beperkt wilt houden, dan raden wij u aan om een tweedehands heftruck aan te schaffen. Er zijn namelijk meerdere voordelen voor de aanschaf van een heftruck occasion. Naast het feit dat een tweedehands heftruck een stuk goedkoper is dan een nieuwe heftruck kan er op enkele occasions ook nog fabrieksgarantie zitten. Die garantie is vaak minimaal één jaar en maximaal vier jaar geldig. Daarnaast is ook de levertijd van een tweedehands heftruck vaak een stuk korter dan een nieuwe heftruck. Hij staat immers al in de showroom bij een bedrijf en hoeft niet vanuit een ander land nog naar Nederland vervoerd te worden.

Natuurlijk hebben wij ook een ruim en divers aanbod van nieuwe heftrucks. Deze transportmiddelen zijn bij ons van toonaangevende merken en zijn van de beste kwaliteit. Met ons diverse aanbod van nieuwe heftrucks proberen wij voor elke organisatie een passende oplossing te vinden voor hun interne transport.

Wat kost een heftruck
LANDBOUW
Wat kost een heftruck
SPUITTECHNIEK
Wat kost een heftruck
INTERN TRANSPORT

Kom in contact met ons!

Hebben wij uw vraag ‘’wat kost een heftruck precies?’’ kunnen beantwoorden of heeft u nog enkele vragen voor ons? Óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Hogervorst!