Yale vorkheftrucks

Bent u op zoek naar Yale vorkheftrucks? Kom dan naar Wout Hogervorst! Wout Hogervorst heeft een uitgebreid dealschap met Yale en kan daarom een groot assortiment aan Yale producten aanbieden. In ons assortiment vind u zowel nieuwe als tweedehands producten van Yale. Zo ook vorkheftrucks. Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod? Neem dan een kijkje tussen onze vorkheftrucks van Yale.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Yale vorkheftrucks aankopen bij Wout Hogervorst

Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. We helpen u graag op het gebied van landbouwmachines, spuitmachines en intern transport. Onder intern transport vallen onze producten van Yale.

Al meer dan 137 jaar produceert Yale machines voor de Materials Handling. Momenteel is Yale Europe Materials Handling dan ook één van de snelst groeiende heftruckmerken in Europa. Wout Hogervorst heeft een uitgebreid dealerschap met Yale, waardoor we een groot pakket aan producten kunnen leveren naar uw wensen en behoeften. Het product assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten. Daarnaast bieden wij o.a. de volgende producten aan: 3-wiel elektrische trucks, 4-wiel elektrische trucks, Orderverzamelaars, Reachtrucks en meer.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het aankopen van producten, bieden wij u ook de service daaromheen aan. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar het is ook mogelijk om deze diensten bij u op locatie uit te voeren. Onze buitendienst monteurs staan in heel Nederland voor u klaar.

Yale vorkheftrucks
LANDBOUW
Yale vorkheftrucks
SPUITTECHNIEK
Yale vorkheftrucks
INTERN TRANSPORT

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de reachtrucks die bij ons te koop zijn? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u direct een afspraak inplannen om de verschillende producten en occasions te bekijken.