Yale reachtruck

Op zoek naar een Yale reachtruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Al meer dan 137 jaar produceert Yale machines voor de Materials Handling. Momenteel is Yale Europe Materials Handling dan ook één van de snelst groeiende heftruckmerken in Europa. Wout Hogervorst heeft een uitgebreid dealerschap met Yale. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk om een groot pakket aan producten te kunnen leveren naar uw wensen en behoeften.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Of neem gerust een kijkje in ons assortiment aan Yale producten.

Yale reachtruck aanschaffen bij Wout Hogervorst

Familiebedrijf Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en helpt u graag op het gebied van intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Bij intern transport is Yale één van de toonaangevende merken waarmee wij werken. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Yale heftrucks!

In het product assortiment van Yale vindt u Vorkheftrucks en Magazijntrucks. Verder hebben wij ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de volgende producten:

  • 3-wiel elektrische trucks
  • 4-wiel elektrische trucks
  • Compacte trucks met interne verbrandingsmotor
  • Orderverzamelaars
  • Palletstapelaars
  • Pallettrucks
  • Reachtrucks
  • Smallegange trucks
  • Trekkers

Trucks met interne verbrandingsmotor

Naast de aanschaf van producten, kunt u bij ons ook terecht voor de service. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar het is ook mogelijk om deze diensten bij u op locatie uit te voeren. Onze buitendienst monteurs helpen u door heel Nederland.

Yale reachtruck
LANDBOUW
Yale reachtruck
SPUITTECHNIEK
Yale reachtruck
INTERN TRANSPORT

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Yale reachtrucks die bij ons te koop zijn? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dankzij onze kennis en ervaring geven we ook graag advies over welke machine het best bij u past zodat u straks zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop of huur. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen, zodat u onze producten en occasions uitgebreid kunt komen bekijken.