Yale pallet truck

Voor een Yale pallet truck gaat u naar Wout Hogervorst! Wout Hogervorst heeft een uitgebreid dealerschap mat Yale. Om deze reden bieden wij een groot assortimenten aan met producten van Yale. Onder deze verschillende producten vallen ook pallet trucks.

Al meer dan 137 jaar produceert Yale machines voor de Materials Handling. Momenteel is Yale Europe Materials Handling dan ook één van de snelst groeiende heftruckmerken in Europa. Wout Hogervorst heeft een uitgebreid dealerschap met Yale, waardoor we een groot pakket aan producten kunnen leveren naar uw wensen en behoeften.

Wilt u meer informatie over onze producten? Dan kunt u altijd contact opnemen. Ook kunt u direct een kijkje nemen tussen de Yale producten.

Yale pallet truck kopen bij Wout Hogervorst

Al meer dan 40 jaar helpt het familiebedrijf Wout Hogervorst u op het gebied van intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Het product assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de volgende producten: 3-wiel elektrische trucks, 4-wiel elektrische trucks, Orderverzamelaars, Reachtrucks en meer.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Yale producten! Deze vindt u tussen onze occasions. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het aankopen van producten, bieden wij u ook de service daaromheen aan. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar het is ook mogelijk om deze diensten bij u op locatie uit te voeren. Onze buitendienst monteurs staan in heel Nederland voor u klaar.

Yale pallet truck
LANDBOUW
Yale pallet truck
SPUITTECHNIEK
Yale pallet truck
INTERN TRANSPORT

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de reachtrucks die bij ons te koop zijn? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u direct een afspraak inplannen om de verschillende producten en occasions te bekijken.