Yale heftruck

Bent u opzoek naar een Yale heftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres!

Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor de Materials Handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende Vorkheftruckmerken in Europa. Yale produceert een complete reeks Vorkheftrucks en Magazijntrucks die zorgen voor de laagste Cost of Ownership voor de Klant.

Door de uitbreiding van het Dealerschap betekend dit we een nog groter pakket kunnen leveren om uw wensen en behoeften te kunnen invullen. Het product-assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten.

Bezoek voor meer informatie yale.nl of bekijk ons aanbod in Yale producten.

Yale heftruck kopen bij Wout Hogervorst

Wanneer u kiest voor een Yale heftruck van Wout Hogervorst kunt u ook gebruik maken van onze snelle service. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Yale heftruck
LANDBOUW
Yale heftruck
SPUITTECHNIEK
Yale heftruck
INTERN TRANSPORT

Contact

Bent u geïnteresseerd in Yale heftruck van Wout Hogervorst? Of wilt u meer een persoonlijk gesprek inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste veldspuit. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!