Yale heftruck dealer

Bent u opzoek naar een Yale heftruck dealer? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres.

Elektrische, diesel en LPG hefttrucks van Yale zijn de eerste keus als het gaat om intern transport. Daarbij zijn de vorkheftrucks, stapelaars, reachtrucks en palletwagens van Yale ook bijzonder betrouwbaar, hoog belastbaar en economisch. Bovendien bieden heftrucks van Yale maximale veiligheid, comfort en functionaliteit. Lpg, diesel en elektrische interne transportmiddelen van Yale zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, met gunstige onderhoudsintervallen.

Yale heftruck dealer – Wout Hogervorst

Familiebedrijf Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en helpt u graag aan zowel intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Bij intern transport is Yale één van de merken waarmee wij werken. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Yale heftrucks! Ook bent u voor een reparatie of onderhoud aan uw Yale heftruck bij ons aan het juiste adres. Zo helpen wij u met heftruck keuring, Yale onderdelen en meer!

Wanneer u geïnteresseerd bent in Yale heftruck dealer Wout Hogervorst, kunt u altijd contact opnemen. Of wilt u juist liever een persoonlijk gesprek inplannen? Dat kan ook! Graag helpen wij met de keuze voor de juiste heftruck. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!

Yale heftruck dealer
LANDBOUW
Yale heftruck dealer
SPUITTECHNIEK
Yale heftruck dealer
INTERN TRANSPORT