Yale handpompwagen

Op zoek naar een Yale handpompwagen? Dan bent u bij Wout Hogervorst BV zeker aan het juiste adres. Wout Hogervorst is al jaren specialist in de interne transport wereld, en verkoopt allerlei transportmachines. Denk hierbij aan heftrucks, reachtrucks, boenmachines en nog veel meer. Wij zijn een zeer flexibele organisatie met ruim 40 jaar ervaring in de sector intern transport. Vanuit onze centraal gelegen werkplaats, die ruim is ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen, zijn wij u graag van dienst.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Yale handpompwagen | Wout Hogervorst is uw partner

Al meer dan 137 jaar produceert Yale machines voor de Materials Handling. Momenteel is Yale Europe Materials Handling dan ook één van de snelst groeiende heftruckmerken in Europa. Wout Hogervorst heeft een uitgebreid dealerschap met Yale, waardoor we een groot pakket aan producten kunnen leveren naar uw wensen en behoeften.

Het product assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de volgende producten:

–             3-wiel elektrische trucks

–             4-wiel elektrische trucks

–             Compacte trucks met interne verbrandingsmotor

–             Orderverzamelaars

–             Handpompwagens

–             Palletstapelaars

–             Pallettrucks

–             Reachtrucks

–             Smallegange trucks

–             Trekkers

–             Trucks met interne verbrandingsmotor

Yale handpompwagen
LANDBOUW
Yale handpompwagen
SPUITTECHNIEK
Yale handpompwagen
INTERN TRANSPORT

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de Yale handpompwagens die wij in het assortiment hebben? Of heeft u algemene vragen over Wout Hogervorst? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op de juiste manier worden geïnformeerd, en alle informatie die ze nodig hebben te weten komen over onze producten. Wij helpen u dan ook graag verder!