Yale dealer

Bent u op zoek naar een Yale dealer? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Familiebedrijf Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en helpt u graag aan zowel intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Bij intern transport is Yale één van de merken waarmee wij werken.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Yale vorkheftrucks en magazijntrucks. Heeft u vragen over Wout Hogervorst of over het merk Yale? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Interne transportmiddelen van Yale zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Elektrische, diesel en LPG hefttrucks van Yale zijn de eerste keus als het gaat om intern transport. Daarbij zijn de vorkheftrucks, stapelaars, reachtrucks en palletwagens van Yale ook bijzonder betrouwbaar, hoog belastbaar en economisch.

Bovendien bieden de trucks van Yale maximale veiligheid, comfort en functionaliteit. Lpg, diesel en elektrische interne transportmiddelen van Yale zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, met gunstige onderhoudsintervallen.

Yale dealer
LANDBOUW
Yale dealer
SPUITTECHNIEK
Yale dealer
INTERN TRANSPORT

Meer informatie over de Yale dealer Wout Hogervorst

Wilt u meer informatie ontvangen over de Yale dealer Wout Hogervorst? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact met ons op nemen kan via het contactformulier op onze website, maar telefonisch contact op nemen mag natuurlijk ook!