Vorkheftruck kopen

Wilt u een Vorkheftruck kopen? Dan bent u bij Wout Hogervorst zeker aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment heftrucks, zowel nieuwe als occasions. Hierdoor hebben wij altijd iets dat bij u en uw bedrijf past. Wout Hogervorst is al meer dan 40 jaar totaal leverancier van interne transportmachines. Inmiddels hebben wij dus genoeg ervaring opgedaan om u op de juiste manier te kunnen adviseren en helpen, zodat u straks de beste machine heeft die u helpt in de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze machines? Neem dan contact met ons op!

Vorkheftruck kopen bij Wout Hogervorst

Naast vorkheftruck vindt u bij ons nog veel meer. Wij streven ernaar om aan al uw behoeftes op het gebied van intern transport binnen en buiten te voldoen. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan wat u onder andere bij ons kunt vinden:

  • Elektrische heftrucks
  • Verbrandings heftrucks
  • Stapelaars
  • Orderpickers
  • Reachtrucks
  • Smallegangentrucks
  • Pallettrucks

Wij zijn een zeer flexibele organisatie met ruim 40 jaar ervaring in de sector intern transport. Vanuit onze centraal gelegen werkplaats, die ruim is ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen, zijn wij u graag van dienst.

Ons personeel is VCA gecertificeerd en heeft een brede technische kennis. Samen met de modernste meetapparatuur kunnen zij daarom alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uitvoeren. Door middel van onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn. Dit in heel Nederland. Ook kunnen wij u snel voorzien van een vervangende of huur machine door middel van onze dieplader.

Vorkheftruck kopen
LANDBOUW
Vorkheftruck kopen
SPUITTECHNIEK
Vorkheftruck kopen
INTERN TRANSPORT

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder zodat u straks van alle informatie die u nodig heeft bent voorzien. Tot ziens bij Wout Hogervorst!