Veegmachine voor heftruck

Bent u op zoek naar een veegmachine voor heftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst zeker aan het juiste adres! Wij hebben de SmartSweep in ons assortiment. Een machine die u heel gemakkelijk monteert op alle soorten heftrucks. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw werkplaats of terrein schoonhouden! Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in Heftrucks en andere interne en externe transportmachines.

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Veegmachine voor heftruck van Wout Hogervorst

Een veegmachine van SmartSweep kent veel voordelen. Zo is er bijvoorbeeld geen hydraulische verbinding vereist, is hij ontworpen voor zowel binnen als buitengebruik, heeft hij een totale capaciteit van 400 kg en verzamelt hij al het vuil en stenen. Ook draait hij automatisch in hoeken dankzij een kleine draaicirkel en is de installatie binnen 1 minuut te voltooien. Genoeg voordelen dus om een SmartSweep aan te schaffen!

Maar naast de aanschaf van producten, staan wij ook voor u klaar op het gebied van service. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Maar het is ook mogelijk om deze diensten bij u op locatie uit te voeren als dat voor u makkelijker is. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland!

Veegmachine voor heftruck
LANDBOUW
Veegmachine voor heftruck
SPUITTECHNIEK
Veegmachine voor heftruck
INTERN TRANSPORT

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u vragen over de SmartSweep of onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. Als u graag de producten wilt komen bekijken, is dit uiteraard ook mogelijk. Plan dan een afspraak zodat wij tijd voor u kunnen vrijmaken. Tot ziens bij Wout Hogervorst!