Smalle gangen truck

Bent u op zoek naar een smalle gangen truck? Dan is Wout Hogervorst uw ideale partner. Wij zijn een totaal leverancier op het gebied van Intern transport. Dit beperkt zich niet alleen tot het UniCarriers programma. Zo leveren wij ook; reinigingsapparatuur (veeg- en schrobmachines), magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, speciale aanpassingen, chauffeurs opleidingen voor heftrucks en magazijntrucks, explosiebeveiliging en roetfiltersystemen. We bieden een breed assortiment heftrucks aan, waaronder ook smalle gangen trucks.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Smalle gangen truck van Wout Hogervorst

Wout Hogervorst is niet voor niks expert in intern transport. Wij zijn namelijk al 40 jaar actief in deze branche. We zijn een zeer flexibele organisatie met direct contact en een centraal gelegen en ruim ingerichte werkplaats. U kunt bij ons voor verschillende soorten heftrucks. Moet de machine gebruikt worden in een werkplaats met weinig ruimte? Dan is een smalle gangen heftruck een ideale oplossing. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands heftrucks.

Wij zijn gevestigd in Noordwijkerhout. Dit ligt zeer centraal en dichtbij uitvalswegen naar alle richtingen. Wout Hogervorst Intern transport is totaal leverancier op het gebied van Intern transport. Dit beperkt zich niet tot alleen het UniCarriers programma.

Smalle gangen truck
LANDBOUW
Smalle gangen truck
SPUITTECHNIEK
Smalle gangen truck
INTERN TRANSPORT

Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in een smalle gangen truck dan kunt u deze bekijken via onderstaande knop. Wanneer u nog vragen heeft over onze heftrucks, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de aanschaf van uw gewenste heftruck!