Reachtruck Yale

Reachtruck Yale bieden meer op het gebied van productiviteit en comfort. De MR-serie heftrucks biedt meer veelzijdigheid, meer flexibiliteit en een grotere keuze modellen. Deze prachtig ontworpen heftrucks brengen een groter presentatieniveau eenvoudig binnen handbereik. Door uitbreiding van het dealer schap heeft Wout Hogervorst een divers assortiment van Yale producten. Hierdoor hebben wij een groter pakket om te leveren om uw wensen en behoeften in te vullen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit vorkheftrucks en magazijntrucks maar ook uit telematica oplossingen en materiaal om nog efficiënter te kunnen inzetten.

Yale levert al meer dan 60 jaar in Nederland magazijn- en vorkheftrucks. De focus van het bedrijf ligt op het ontwikkelen van het dealernetwerk zodat de bestaande relaties tevreden blijven en nieuwe markten ontwikkeld worden.

Reachtruck Yale bij Wout Hogervorst

Al 40 jaar lang bestaat het familiebedrijf Wout Hogervorst. Het begon als oorsprong in de landbouwmechanisatie. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. Dit komt onder meer door een aantal grote dealer schappen met Kubota, Unicarries, Kverneland en Mazzoti.

Naast het verkopen van nieuwe en tweedehands producten biedt Wout Hogervorst ook diverse opleidingen aan. De opleidingen worden in Nederlands en Pools aangeboden en zijn te volgen in de avonduren. De opleidingen die gegeven worden zijn: opleiding veiligheidstraining heftruck, BHV herhaling, VCA basisveiligheid en VOL veiligheid voor operationeel leidinggevenden. De cursussen worden in de avonden gegeven tussen 18:00 tot 22:00 uur. Het is ook mogelijk om op uw eigen locatie de cursus te volgen of op een afwijkende datum. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen.

Wout Hogervorst organiseert jaarlijks twee SKL spuitkeuringsdagen. De regelgeving rondom spuitkeuringen zijn in December 2016 gewijzigd. Wilt u een volledig overzicht van de wijzigingen? Klik dan hier. Spuitapparatuur wordt ingedeeld in 3 groepen: verdeelapparatuur waarvoor geen keuring is vereist, apparatuur met een keuringsfrequentie van 3 jaar en apparatuur met een keuringsfrequentie van 6 jaar.

Reachtruck Yale
LANDBOUW
Reachtruck Yale
SPUITTECHNIEK
Reachtruck Yale
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen met Wout Hogervorst

Heeft u een vraag of wilt u graag advies of verdere informatie over een van onze diensten en/of producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.