Palletstapelaar elektrisch

Geïnteresseerd in een palletstapelaar elektrisch? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in landbouw, spuittechnieken en intern transport. Wij hebben een dealerschap met Yale en bieden diverse producten aan in ons assortiment. Yale is een importeur en distributeur van Yale Materials Handling producten. Al meer dan 60 jaar levert Nederland Yale verschillende magazijn- en vorkheftrucks. De focus van Yale is vooral om bestaande relaties tevreden te houden en om nieuwe markten te ontwikkelen.

Palletstapelaar elektrisch bij Wout Hogervorst

Yale biedt een groot aantal stapeloplossingen waaronder handmatige en elektrische opties. Elke stapelaar is ontwikkeld om in een bepaalde ruimte werkzaamheden uit te voeren. De prioriteit van Yale is dat de gebruiker comfort ervaart met meer dan 50 verschillende stapeloplossingen. Yale is altijd in staat om de elektrische palletstapelaar te leveren die u wilt. Het doel van Yale is hoge prestaties in de kleinste ruimtes. Naast Yale heeft Wout Hogervorst nog diverse dealerschappen met onder andere: Kubota, Mazzoti, Imants, D’Hooge Beachcleaners en Kverneland.

Wout Hogervorst verkoopt niet alleen nieuwe en tweedehands producten maar biedt ook diverse opleidingen aan. Bijvoorbeeld de opleiding veiligheidstraining heftruck, BHV herhaling en VCA basisveiligheid. De opleidingen worden in meerde talen aangeboden en worden in de avonduren gegeven. Het is ook mogelijk om een cursus of opleiding op een afwijkende date te doen of bij u op locatie. Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Ieder jaar organiseert Wout Hogervorst twee SKL spuitkeuringsdagen. Spuitapparatuur wordt ingedeeld in 3 groepen: verdeelapparatuur waarvoor geen keuring is vereist, apparatuur met een keuringsfrequentie van 3 jaar en apparatuur met een keuringsfrequentie van 6 jaar. De regelgeving rondom spuitkeuringen zijn in December 2016 gewijzigd. Wilt u een volledig overzicht van de wijzigingen? Klik dan hier.

Palletstapelaar elektrisch
LANDBOUW
Palletstapelaar elektrisch
SPUITTECHNIEK
Palletstapelaar elektrisch
INTERN TRANSPORT

Informatie

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over apparatuur die wij aanbieden? Of wilt u graag advies over een merk of product. Neem dan contact met ons op. Het team van Wout Hogervorst adviseert en helpt u graag met uw vragen.