Pallet heftruck

Zoekt u naar een pallet heftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst is een totaal leverancier op het gebied van intern transport, hierbij kunt u ook denken aan elektrische heftrucks.

Bekijk gerust onze occasions of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Maak gebruik van de service van Wout Hogervorst

Wanneer u een heftruck bij ons huurt bieden wij u ook de service eromheen. Door middel van onze dieplader kunnen wij u snel voorzien van een vervangende of huur machine. Wij zijn een zeer flexibele organisatie met direct contact en een centraal gelegen werkplaats. Onze werkplaats is ruim ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen.

Ons personeel heeft brede technische kennis en is VCA gecertificeerd. We beschikken over de modernste meetapparatuur zodat het personeel alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden kan uitvoeren. Met onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst zijn, dit vanuit heel Nederland. Wanneer u een storing meldt zullen wij daarom een korte reactie tijd hanteren.

Pallet heftruck
LANDBOUW
Pallet heftruck
SPUITTECHNIEK
Pallet heftruck
INTERN TRANSPORT

Neem een kijkje in ons assortiment – Pallet heftruck

Wij werken met het UniCarries leveringsprogramma, een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design en ergonomie. Hiermee kunnen wij een passende intern transport machine leveren voor iedere industriële toepassing, zowel voor binnen als buiten. In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als tweedehands heftrucks, hierbij kunt u denken aan:

  • Verbrandings heftrucks
  • Stapelaars
  • Order pickers
  • Reachtrucks
  • Smallegange trucks
  • Pallettrucks