Orderverzameltrucks

ORDERVERZAMELTRUCKS

Bent u op zoek naar orderverzameltrucks? Dan kan Wout Hogervorst u zeker verder helpen! Wij hebben een breed assortiment in verschillende soorten trucks. Denk hierbij aan pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, trekkers en smallegangentrucks. Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat 40 jaar geleden is opgericht. Destijds was het bedrijf gericht op bloembolkwekers. 40 jaar later richten wij ons op intern transport, landbouw en spuittechniek. Hier richten wij ons op de verkoop van occasions en nieuwe machines. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, onderhoud en onderdelen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij voor elke klus een geschikte machine aan te bevelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u voor uw aankoop uitgebreid advies krijgt over de mogelijkheden. Zo kunt het beste en het langste profiteren van een gebruikte heftruck.

Neem contact op voor passend advies.

Orderverzameltrucks bij Wout Hogervorst

Wanneer u op zoek bent naar een truck voor het verzamelen van goederen, bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Onze orderverzameltrucks zijn zo ingericht dat u goed te werk kunt gaan. Dit realiseren wij door een fijn comfort, ergonomie en veiligheid. De orderverzameltrucks kunnen worden ingezet voor ieder verzamelproces. Zo kunt u gemakkelijk over grotere afstanden goederen vervoeren. Het is belangrijk dat uw magazijn over brede gangpaden beschikt.

Mochten uw gangpaden niet breed genoeg zijn, dan raden wij u een pallettruck aan. Dit omdat deze wagen beter te besturen is in een magazijn met nauwe paden. Wanneer u er nog niet uit bent, kunt u alvast onze truck pagina bekijken. Hier vindt u ons gehele aanbod.

Wout Hogervorst

Het personeel van Wout Hogervorst beschikt over een brede kennis op het gebied van techniek. Ook zijn zij in het bezit van een VCA. Wij werken enkel met de modernste apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Orderverzameltrucks
LANDBOUW
Orderverzameltrucks
SPUITTECHNIEK
Orderverzameltrucks
INTERN TRANSPORT

Contact

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. We staan u graag te woord!