Lepels heftruck

Bent u op zoek naar lepels heftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst zeker aan het juiste adres! Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het intern transport en dat merkt u in onze service. Wij vertellen u graag alles over onze producten, zodat we samen met u de juiste keuze kunnen maken. Wij zijn een zeer flexibele organisatie met ruim 40 jaar ervaring in de sector intern transport. Vanuit onze centraal gelegen werkplaats, die ruim is ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen, zijn wij u graag van dienst.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Lepels heftruck kopen bij Wout Hogervorst

Bij Wout Hogervorst kunt u terecht voor een uitgebreid aantal artikelen die het intern transport beter en makkelijker maken. Neem gerust contact op als u niet goed weet waar u naar op zoek bent, dan zoeken wij samen met u naar de juiste producten voor uw bedrijf.

Ons personeel is VCA gecertificeerd en heeft een brede technische kennis. Samen met de modernste meetapparatuur kunnen zij daarom alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uitvoeren. Door middel van onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn. Dit in heel Nederland. Ook kunnen wij u snel voorzien van een vervangende of huur machine door middel van onze dieplader.

Lepels heftruck
LANDBOUW
Lepels heftruck
SPUITTECHNIEK
Lepels heftruck
INTERN TRANSPORT

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons personeel staat voor u klaar en helpt u graag verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij Wout Hogervorst!