Kistenkantelaar kopen

Kistenkantelaar kopen? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Al jaren is het familiebedrijf Wout Hogervorst gespecialiseerd in landbouw, spuittechnieken en intern transport. Op onze website hebben wij een breed assortiment in nieuwe en gebruikte producten. Al onze producten zijn uitgebreid omschreven. Tevens zijn alle prijzen vermeldt.

Heeft u interesse? Bekijk de kistenkantelaars die te koop staan!

Terug naar de kern

De oorsprong van Wout Hogervorst ligt in het landbouwmechanisatie. In eerste instantie was het de bedoeling om een zo breed mogelijk pakket te leveren voor bloembollensector. De afgelopen vijftien jaar heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt, onder meer door een aantal grote dealer- en importeur schappen voor Kubota, UniCarrier, Kverneland en Mazzotti. Precisie is een steeds belangrijker aspect in spuittechniek. Het is beter voor het milieu en de kosten. Wout Hogervorst heeft zich hierop dan ook toegelegd. De samenwerking met Kverneland, specialist in hoogwaardige spuittechnieken, en Mazzotti hebben bijgedragen aan de groei door een uniek samengesteld product te vormen, namelijk de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine.

Kistenkantelaar kopen
LANDBOUW
Kistenkantelaar kopen
SPUITTECHNIEK
Kistenkantelaar kopen
INTERN TRANSPORT

Kistenkantelaar kopen bij Wout Hogervorst

Wanneer kisten moet kantelen met een heftruck is dit vrij lastig. Daarom adviseren wij u om een kistenkantelaar aan te schaffen. Met de kistenkantelaar kunt u gemakkelijk uw kisten met producten, materialen of grondstoffen kantelen. Heeft u interesse om een kistenkantelaar aan te schaffen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek. Ook voor andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen