Kistenkantelaar heftruck

Kistenkantelaar heftruck gezocht? Neem dan eens een kijkje op de website van Wout Hogervorst! Ons bedrijf bestaat inmiddels 40 jaar en is ontstaan vanuit een familie. Wout Hogervorst heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van de intern transport sector. Al ons personeel is VCA-gecertificeerd. Verder bezitten wij over moderne servicewagens en eigen zwaar transport. Door ons centraal gelegen werkplaats kunnen wij de service bieden die u kunt verwachten van een leverancier. Onze missie luidt dan ook: creating soloutions. Door een goede en fijne samenwerking met onze klanten komen wij altijd tot een oplossing.

Bekijk ons aanbod!

Wout Hogervorst

Wij verkopen bijna nooit een standaardproduct en proberen altijd toegevoegde waarde te bieden. Als je niks toevoegt aan het product valt er veel waarde weg. Meedenken met de klant, samen een plan maken, zien dat het lukt en de klant helpen met geld verdienen. Dat is wat we bij Wout Hogervorst doen. Door te luisteren naar de vragen van de klant blijven wij scherp. Service is al 40 jaar ons handelsmerk. Wij zijn doordeweeks elke avond open voor onze klanten. Met onze goede service hebben wij een sterke samenwerking met de klant opgebouwd.

Kistenkantelaar heftruck
LANDBOUW
Kistenkantelaar heftruck
SPUITTECHNIEK
Kistenkantelaar heftruck
INTERN TRANSPORT

Kistenkantelaar heftruck

Met een kistenkantelaar kunt u gemakkelijk uw kisten 170 graden kantelen om de producten in de kist te legen. Dankzij de kistenkantelaar bespaart u veel tijd en werkt u veel productiever. Bij interesse in een kistenkantelaar kunt u een kijkje nemen op de website of een afspraak maken voor meer informatie. U kunt ook uw overige vragenstellen via onze contactpagina.