Heftruck tweedehands

Bent u op zoek naar een heftruck tweedehands? Dan moet u zeker bij Wout Hogervorst zijn! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van intern transport, waardoor u zeker weet dat u bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om een tweedehands heftruck. Heeft u vragen? Of bent u benieuwd wat Wout Hogervorst voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Heftruck tweedehands | Wout Hogervorst BV staat voor u klaar

Al meer dan 40 jaar helpt het familiebedrijf Wout Hogervorst u op het gebied van intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Het product assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de volgende producten: 3-wiel elektrische trucks, 4-wiel elektrische trucks, Orderverzamelaars, Reachtrucks en meer.

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands heftrucks! Deze vindt u tussen onze occasions. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het aankopen van producten, bieden wij u ook de service daaromheen aan. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar het is ook mogelijk om deze diensten bij u op locatie uit te voeren. Onze buitendienst monteurs staan in heel Nederland voor u klaar.

Heftruck tweedehands
LANDBOUW
Heftruck tweedehands
SPUITTECHNIEK
Heftruck tweedehands
INTERN TRANSPORT

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Heeft u een bepaald product op het oog en wilt u hier meer over weten? Ook dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vinden het belangrijk dat we onze klanten in alle informatie voorzien. Tot ziens bij Wout Hogervorst!