Heftruck te koop

Bent u op zoek naar een heftruck te koop? Dan is Wout Hogervorst de aangewezen partij voor u. Al 40 jaar lang mogen wij uw leverancier zijn voor intern transport. Daar zijn we ontzettend trots op. Door onze razendsnelle service bent u al gauw verzekerd van een topkwaliteit. Daarnaast bieden wij u gekeurde en veilige heftrucks aan. Ook voor tweedehandse heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Naast verbrandingsheftrucks leveren wij ook elektrische heftrucks.

Wat uw project ook is, Wout Hogervorst levert de juiste heftruck! Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Wout Hogervorst, specialist in heftrucks

U kunt bij ons terecht voor verschillende heftrucks. Wilt u een energievriendelijke heftruck? Kies dan voor onze elektrische heftrucks. Door de accu stoot de heftruck geen uitlaatgassen uit. Daarnaast wordt het lawaai uitstekend gereduceerd. Liever een traditionele heftruck? Kies voor een verbrandingsheftruck.

Op het gebied van intern transport is Yale een van de merken die wij doorvoeren. Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor de Materials Handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende Vorkheftruckmerken in Europa.

Heftruck te koop
LANDBOUW
Heftruck te koop
SPUITTECHNIEK
Heftruck te koop
INTERN TRANSPORT

Meer informatie – Heftruck te koop

Wanneer u geïnteresseerd bent in Yale heftruck dealer Wout Hogervorst, kunt u altijd contact opnemen. Of wilt u juist liever een persoonlijk gesprek inplannen? Dat kan ook! Graag helpen wij met de keuze voor de juiste heftruck. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!