Heftruck kopen

Wilt u een heftruck kopen? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en helpt u graag aan zowel intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Bij intern transport is Yale één van de merken waarmee wij werken. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands Yale heftrucks! Ook bent u voor een reparatie of onderhoud aan uw Yale heftruck bij ons aan het juiste adres.

Zo helpen wij u met heftruck keuring, Yale onderdelen en meer! Wilt u contact met ons op nemen? Dan kan dat via onze contactpagina op de website of telefonisch.

Yale, één van de snelst groeiende vorkheftruckmerken in Europa

Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor de Materials Handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende Vorkheftruckmerken in Europa. Yale produceert een complete reeks Vorkheftrucks en Magazijntrucks die zorgen voor de laagste Cost of Ownership voor de klant.

Het product assortiment van Yale bestaat uit onder andere Vorkheftrucks, lepels heftrucks, pallet heftrucks en Magazijntrucks, maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten.

Heftruck prijs

De prijzen binnen heftrucks kunnen enorm verschillen. Vaak hangt dit samen met enkele factoren, zoals bijvoorbeeld of hij nieuw of gebruikt is. Een heftruck van minstens een jaar oud kan u bijvoorbeeld, ondanks gelijkwaardige hoge kwaliteit, tientallen procenten op de nieuwprijs besparen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gekeken naar de functionaliteiten van de desbetreffende heftruck; zo is de prijs van een heftruck met enkele extra functies een stuk hoger dan die van een heftruck met minder opties.

Heftruck kopen
LANDBOUW
Heftruck kopen
SPUITTECHNIEK
Heftruck kopen
INTERN TRANSPORT

Meer informatie over een heftruck kopen

Bent u geïnteresseerd in Yale heftruck van Wout Hogervorst? Of wilt u meer een persoonlijk gesprek inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor het juiste product. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!