Elektrische truck Yale

Op zoek naar een elektrische truck Yale? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wij hebben een divers assortiment van Yale producten op de website staan. De elektrische truck Yale is verkrijgbaar in een 3-wiel en 4-wiel uitvoering.  Yale levert al meer dan 60 jaar in Nederland magazijn- en vorkheftrucks. De focus van het bedrijf ligt op het ontwikkelen van het dealernetwerk zodat de bestaande relaties tevreden blijven en nieuwe markten ontwikkeld worden.

Elektrische truck Yale bij Wout Hogervorst

De 3-wiel elektrische Yale is een elektrische vorkheftruck met een veelzijdige, wendbare voor- en achterwiel. De vorkheftruck is uitgerust met een productiviteitsverhogende functies. De elektrische truck Yale met 4 wielen is leverbaar in een reeks voltage- opties met een conventioneel als en drop battery box ontwerp. Dit maakt ze geschikt voor groot aantal veeleisende toepassingen.

Doordat Wout Hogervorst het dealer schap heeft uitgebreid met Yale, betekent dit dat wij een groter pakket kunnen aanbieden om uw wensen en behoeften in te vullen. Het product assortiment van Yale bij Wout Hogervorst bestaat uit vorkheftrucks en magazijntrucks. Naast deze twee voertuigen hebben wij ook materiaal om nog efficiënter te kunnen werken.

Wout Hogervorst is een familie bedrijf dat 40 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd is in landbouw artikelenspuittechnieken en intern transport. Op het gebied van Intern transport is Wout Hogervorst ook totaal leverancier. Dit houdt in dat wij reinigingsapparatuur (veeg- en schrobmachines), magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, speciale aanpassingen, chauffeurs opleidingen voor heftrucks en magazijntrucks, explosiebeveiliging (EX), roetfilter systemen, enz. leveren.

Het familie bedrijf begon met zijn oorsprong in landbouwmechanisatie. De onderneming is in de afgelopen 15 jaar flink doorgegroeid. Wout Hogervorst heeft een aantal grote dealer- en importeurschappen zoals Fendt / Kubota, NissanForklift, Kverneland en Mazzotti.

Elektrische truck Yale
LANDBOUW
Elektrische truck Yale
SPUITTECHNIEK
Elektrische truck Yale
INTERN TRANSPORT

Contact

Heeft u een vraag over een elektrische truck Yale of wilt u graag advies of verdere informatie over een van onze diensten en/of producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.