Elektrische pallettruck prijzen

Benieuwd naar elektrische pallettruck prijzen? Neem dan contact op met de experts van Wout Hogervorst. Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat 40 jaar bestaat en gespecialiseerd is in landbouw, spuittechnieken en Intern transport. De afgelopen 15 jaar heeft Wout Hogervorst een flinke groei doorgemaakt. Ze leveren reinigingsapparatuur (veeg- en schrobmachines), magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, speciale aanpassingen, chauffeurs opleidingen voor heftrucks en magazijntrucks, explosiebeveiliging (EX), roetfilter systemen, enz. Daarnaast hebben ze grote dealer schappen met Kubota, Yale, Unicarriers, Kverneland en Mazzotti.

Elektrische pallettruck prijzen bij Wout Hogervorst

Wout Hogervorst heeft een divers assortiment Yale producten. Door uitbreiding van het dealer schap kunnen wij een groter pakket leveren om uw wensen en behoefte in te vullen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit vorkheftrucks en magazijntrucks maar ook uit telematica oplossingen en materiaal om nog efficiënter te kunnen inzetten.

Een elektrische pallettruck is handig bij het laden of lossen van een trailer of verplaatsen van ladingen in een magazijn. De elektrische of handpallettrucks van Yale zijn speciaal ontworpen om de taak van de bestuurder zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat het magazijn zo productief mogelijk is. Bestuurders kunnen profiteren van de betrouwbaarheid en de vrijwel moeiteloze bediening en hierdoor langer productief blijven.

Naast het verkopen van producten organiseert Wout Hogervorst ook twee keer in het jaar SKL spuitkeuringsdagen. De regelgeving rondom spuitkeuringen zijn in December 2016 gewijzigd. Wilt u een volledig overzicht van de wijzigingen? Klik dan hier.

Wout Hogervorst biedt ook verschillende opleidingen aan. Bijvoorbeeld veiligheidstrainingen heftrucks, BHV herhaling, VCA basisveiligheid en VCA VOL veiligheid voor operationeel leidinggevenden. De opleidingen worden in de avonduren gegeven tussen 18:00 en 22:00 uur. De opleidingen worden in twee talen gegeven. Kijk goed of de opleiding die u wilt volgen in uw eigen taal mogelijk is. Het is ook mogelijk om de cursus op een andere dag te volgen of op uw eigen locatie. Neem gerust de contact op voor mogelijkheden.

Elektrische pallettruck prijzen
LANDBOUW
Elektrische pallettruck prijzen
SPUITTECHNIEK
Elektrische pallettruck prijzen
INTERN TRANSPORT

Contactgegevens

Wilt u contact met ons opnemen omdat u vragen heeft of graag advies wilt over een product en/of dienst? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op. We staan u graag te woord.