Elektrische heftruck te koop

Bent u op zoek naar een elektrische heftruck te koop? Dan bent u bij Hogervorst zeker aan het juiste adres! Ons grote assortiment aan zowel nieuwe als tweedehands elektrische heftrucks zorgt ervoor dat wij voor elk bedrijf een passende machine klaar hebben staan. Sinds de oprichting van ons familiebedrijf, veertig jaar geleden, hebben wij ervaring opgedaan in de landbouwmechanisatie, interne transport en spuittechniek van bedrijven. Ons aanbod bestaat daarom uit machines van grote merken, zoals bijvoorbeeld Kubota en Mazzotti. Naast het aanbieden van deze voertuigen en onderdelen hiervan bieden wij ook servicewerkzaamheden aan, zoals bijvoorbeeld reparaties en onderhoud.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Elektrische heftruck te koop | Hogervorst staat voor u klaar!

Maar welke voordelen zitten er nou aan een elektrische heftruck ten opzichte van een heftruck op diesel of LPG? Allereerst komen er geen schadelijke uitlaatgassen vrij bij een elektrische heftruck, waar een heftruck op LPG of diesel wel veel schadelijke gassen uitstoot. Dit maakt deze vorm van intern transport geschikt voor binnen situaties en andere plaatsen waar luchtverversing niet mogelijk is. Daarnaast zorgt een elektrische heftruck ook veel minder voor geluidsoverlast en zijn de onderhoudskosten een stuk lager. De onderdelen die onderhoud nodig hebben zitten namelijk vaak op goed bereikbare plekken en slijten minder. Hierdoor is ook de gemiddelde levensduur van een elektrische heftruck een stuk langer dan die van een heftruck met een LPG- of dieselmotor.

Natuurlijk zijn er ook nadelen voor het aanschaffen van een elektrische heftruck. Zo produceert deze heftruck bijvoorbeeld gassen die gevaarlijk kunnen zijn bij plaatsen met open vuur. Daarnaast wordt ook het opladen van de elektrische heftrucks door enkele bedrijven als nadeel ervaren; er kan hierdoor namelijk niet 24 uur per dag van de heftruck gebruik worden gemaakt.

Elektrische heftruck te koop
LANDBOUW
Elektrische heftruck te koop
SPUITTECHNIEK
Elektrische heftruck te koop
INTERN TRANSPORT

Kom in contact met Hogervorst!

Voor een elektrische heftruck te koop of andere vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust even een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Tot ziens bij Hogervorst!