UniCarriers reach truck

Bent u op zoek naar een UniCarriers reach truck? Dan bent u bij Wout Hogervorst zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van intern en extern transport. Inmiddels in ons assortiment zo uitgebreid, dat u onmogelijk zonder de juiste machine weer bij ons weggaat. Zo hebben wij ook voor u de perfecte UniCarriers reach truck! Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design en ergonomie. Het UniCarriers leveringsprogramma kan een passende intern transport machine leveren voor iedere industriële toepassing, voor gebruik binnen en buiten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

UniCarriers reach truck van Wout Hogervorst

In ons assortiment vindt u atlet reachtrucks, maar ook andere heftrucks. Wij hebben zowel nieuwe, als tweedehands heftrucks. Hierbij kunt u denken aan verbranding heftrucks, Stapelaars, order pickers, reachtrucks, smallegange trucks en pallettrucks.

Wij beperken ons niet alleen tot het UniCarries programma maar leveren ook reinigingsapparatuur (veeg- en schrobmachines), magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, speciale aanpassingen, chauffeurs opleidingen voor heftrucks en magazijntrucks, explosiebeveiliging (EX), roetfilter systemen, etc.

UniCarriers reach truck
LANDBOUW
UniCarriers reach truck
SPUITTECHNIEK
UniCarriers reach truck
INTERN TRANSPORT

Neem contact met ons op

Naast de verkoop of verhuur van interne of externe transportmiddelen, bent u bij Wout Hogervorst ook aan het juiste adres als het gaat om onderhoud- reparatie- of servicewerkzaamheden. Wij hebben een ruime werkplaats waar wij dit werk voor u kunnen uitvoeren, maar uiteraard kan dit ook bij u op locatie als dat makkelijker is. Heeft u vragen over de mogelijkheden, of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!