UniCarriers heftruck

Bent u op zoek naar een UniCarriers heftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan heftrucks, die u kunt kopen of huren. Ook het merk UniCarriers zit in ons assortiment. Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design en ergonomie. Het UniCarriers leveringsprogramma kan een passende intern transport machine leveren voor iedere industriële toepassing, voor gebruik binnen en buiten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

UniCarriers heftruck van Wout Hogervorst

Familiebedrijf Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en helpt u graag op het gebied van intern transport, spuitmachines en landbouwmachines. Bij intern transport is Yale één van de toonaangevende merken waar wij mee werken. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe al tweedehands UniCarriers heftrucks!

Maar naast de aanschaf van producten, staan wij ook voor u klaar op het gebied van service. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Maar het is ook mogelijk om deze diensten bij u op locatie uit te voeren als dat voor u makkelijker is. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland!

UniCarriers heftruck
LANDBOUW
UniCarriers heftruck
SPUITTECHNIEK
UniCarriers heftruck
INTERN TRANSPORT

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar, en adviseren u daarnaast graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, zodat u straks de juiste machine voor uw werkzaamheden heeft en hier zo lang mogelijk plezier van kan hebben. Tot ziens bij Wout Hogervorst!