Tweedehands heftruck elektrisch

Bent u op zoek naar een elektrische heftruck tweedehands? Hogervorst kan het u aanbieden! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Wij zijn actief in de agrarische sector en hebben als doel om een zo breed mogelijk assortiment voor de bloembollensector aan te kunnen bieden. Ons aanbod is daarom ook te koppelen aan drie verschillende onderdelen: landbouwmechanisatie, intern transport en spuittechniek. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor reparaties en/of onderhoudswerkzaamheden aan uw landbouwmachines en verkopen wij losse onderdelen voor deze voertuigen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of ons aanbod? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij helpen u graag bij het kopen van een gebruikte heftruck.

Tweedehands heftruck elektrisch | Hogervorst intern transport

Maar waarom zou nou juist een tweedehands heftruck nemen, in plaats van een nieuwe heftruck? Er zijn meerdere voordelen voor de aanschaf van een heftruck occasion. Naast het feit dat een tweedehands heftruck een stuk goedkoper is dan een nieuwe heftruck kan er op enkele occasions ook nog fabrieksgarantie zitten. Die garantie is vaak minimaal één jaar en maximaal vier jaar geldig. Daarnaast is ook de levertijd van een tweedehands heftruck vaak een stuk korter dan een nieuwe heftruck. Hij staat immers al in de showroom bij een bedrijf en hoeft niet vanuit een ander land nog naar Nederland vervoerd te worden.

Bovendien zitten er ook enkele voordelen aan om dan juist een elektrische heftruck occasion aan te schaffen. Zo hebben elektrische heftrucks vaak een langere levensduur en lagere onderhoudskosten dan heftrucks met een LPG- of dieselmotor. Tot slot zijn elektrische heftrucks veel lager in geluidsniveau en is ook de belasting voor het milieu natuurlijk een stuk lager. Deze milieuvriendelijkheid kan u tevens helpen bij een goede naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Tweedehands heftruck elektrisch
LANDBOUW
Tweedehands heftruck elektrisch
SPUITTECHNIEK
Tweedehands heftruck elektrisch
INTERN TRANSPORT

Neem contact op met Hogervorst!

Bent u geïnteresseerd geworden in een tweedehands heftruck elektrisch óf heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan even een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!