Palletstapelaar tweedehands

Heeft u een palletstapelaar tweedehands nodig? Bij Wout Hogervorst verkopen ze niet alleen nieuwe producten maar ook tweedehands artikelen. Wij hebben een dealerschap met Yale. Yale is een nationale importeur en debiteur van Yale Materials Handling producten. Al meer dan 60 jaar levert Yale magazijn- en vorkheftrucks. Wout Hogervorst heeft een divers assortiment van palletstapelaars Yale producten. Van stapelaars met contragewicht tot meeloopmagazijnstapelaars. Elke stapelaar is ontwikkeld om de werkzaamheden in een ruimte te optimaliseren. De prioriteit van Yale is de comfort van de gebruiker, daarom zal Yala altijd in staat zijn om stapelaars te leveren die u nodig heeft.

Palletstapelaar tweedehands bij Wout Hogervorst

Naast het verkopen van palletstapelaars tweedehands is Wout Hogervorst ook gespecialiseerd in landbouwspuittechnieken en Interne transport. Wout Hogervorst is een familiebedrijf met zijn oorsprong in de landbouwmechanisatie. De afgelopen jaar heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt is en is gaan uitbreiden in spuittechnieken en interntransport. Daarnaast hebben ze ook een aantal grote dealerschappen gesloten met onder andere Kubota, Unicarriers, Kverneland en Mazzotti.

Door de uitbreiding van het dealer schap met Yale kan Wout Hogervorst u een breder en diverse pakket aanbieden om uw wensen en behoeften te vervullen. Het product assortiment van Yale bij Wout Hogervorst bestaat uit vorkheftrucks en magazijntrucks. Naast deze twee voertuigen hebben wij ook materiaal om nog efficiënter te kunnen werken.

Wout Hogervorst biedt ook verschillende opleidingen aan. Deze opleidingen worden in het Pools en Nederlands gegeven. De opleidingen worden in de avonduren gegeven tussen 18:00 en 22:00 uur. Het is ook mogelijk om de cursus op een andere dag te volgen of op uw eigen locatie. Neem gerust de contact op voor mogelijkheden.

Wout Hogervorst organiseert ieder jaar twee SKL spuitkeuringsdagen. Spuitapparatuur wordt ingedeeld in 3 groepen: 1. Verdeelapparatuur waarvoor geen keuring is vereist. 2. Apparatuur met een keuringsfrequentie van 3 jaar. 3. Apparatuur met een keuringsfrequentie van 6 jaar.

Vragen en/of advies

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u graag advies? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op. We helpen u graag.

Palletstapelaar tweedehands
LANDBOUW
Palletstapelaar tweedehands
SPUITTECHNIEK
Palletstapelaar tweedehands
INTERN TRANSPORT