Occasion heftruck

Bent u op zoek naar een occasion heftruck? Wij, van Hogervorst, helpen u graag verder met het vinden van de ideale oplossing! Een tweedehands heftruck is vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe heftruck (oplopend tot wel tientallen procenten goedkoper dan de nieuwprijs), terwijl de kwaliteit van de heftruck door onze klanten als gelijkwaardig wordt ervaren. Daarnaast zit er vaak ook nog fabrieksgarantie op een heftruck occasion en kan deze machine veel sneller (namelijk uit voorraad) worden geleverd.

Wilt u meer informatie over ons aanbod van tweedehands heftrucks? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Occasion heftruck | Hogervorst staat voor u klaar!

Maar waarom zou u nou juist uw heftruck occasion bij Hogervorst moeten kopen? Wij zijn een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat. Wij zijn actief in de agrarische sector en zorgen ervoor dat wij bedrijven kunnen voorzien in de landbouwmechanisatie, intern transport en spuittechniek. Ons team bestaat uit vakmensen die onze klanten goed kunnen helpen met zowel een aankoopadvies als het delen van kennis over de producten en voertuigen uit ons aanbod. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij Hogervorst hebben wij een enorm divers aanbod van occasions staan. De grote variatie van merken en modellen zorgen ervoor dat u kunt kiezen welke heftruck het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast zijn de heftrucks ook van betrouwbare merken, waardoor de kwaliteit voor een langere tijd hoog blijft.

Occasion heftruck
LANDBOUW
Occasion heftruck
SPUITTECHNIEK
Occasion heftruck
INTERN TRANSPORT

Meer informatie?

Kunnen wij u verder helpen in uw zoektocht naar een occasion heftruck? Óf heeft u nog vragen over onze dienstverlening in het algemeen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Hogervorst!