Nissan vorkheftruck

Bent u op zoek naar een Nissan vorkheftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst is al meer dan 40 jaar totaal leverancier op het gebied van intern transport, waaronder ook de Nissan vorkheftrucks. Wanneer u op zoek bent naar een vorkheftruck kunt u daarom terecht bij Nissan. Op onze website vindt u het ruime assortiment aan vorkheftrucks.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Nissan vorkheftruck van Wout Hogervorst

Uw Nissan vorkheftrucks bij Wout Hogervorst aanschaffen is altijd een goede keuze. Bij ons zit er namelijk standaard 3 maanden garantie op en een VA-veiligheidskeuring. Op deze manier bent u ten alle tijden verzekerd van een optimale service.

Wij hebben een ruim assortiment vorkheftrucks, maar u kunt bij ons ook terecht voor reinigingsapparatuur (veeg- en schrobmachines), magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, speciale aanpassingen, chauffeurs opleidingen voor heftrucks en magazijntrucks, explosiebeveiliging (EX), roetfilter systemen, etc. Maar ook het volgende:

  • Verbrandings heftrucks
  • Stapelaars
  • Orderpickers
  • Reachtrucks
  • Smallegangentrucks
  • Pallettrucks

Wanneer u een de Nissan heftrucks bij ons aanschaft, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer. Wij zorgen er voor dat de heftruck op de gewenst locatie afgeleverd wordt, met onze dieplader.

Naast deze service kunnen wij ook u vanuit onze eigen werkplaats voorzien in service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Onze werkplaats is ruim ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen. Ook ons personeel heeft brede technische kennis en is VCA gecertificeerd. Met onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst zijn, dit vanuit heel Nederland.

Nissan vorkheftruck
LANDBOUW
Nissan vorkheftruck
SPUITTECHNIEK
Nissan vorkheftruck
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een Nissan vorkheftruck of één van onze andere machines, dan kunt u deze bekijken via de onderstaande knop. Bekijk deze dan via de onderstaande knop. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag met de aanschaf van uw gewenste Nissan heftrucks!