Heftruck occasion

Bent u op zoek naar een heftruck occasion? Hogervorst biedt u dé ideale oplossing! Wij zijn actief in de agrarische sector en zorgen ervoor dat wij bedrijven kunnen voorzien in de landbouwmechanisatie, intern transport en spuittechniek. Door onze dealerschappen met toonaangevende merken, zoals Yale, Kubota en Mazzotti, weet u dat u bij ons altijd de kwaliteit krijgt die u verwacht.

Wilt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op!

Heftruck occasion | Hogervorst is uw ideale partner

Maar wat zijn nou de voordelen van een tweedehands heftruck? Allereerst is een occasion een stuk voordeliger dan een nieuwe heftruck. Een heftruck van minstens een jaar oud kan u, ondanks gelijkwaardige hoge kwaliteit, tientallen procenten op de nieuwprijs schelen. Daarnaast zit er vaak ook nog garantie op een tweedehands heftruck. De fabrieksgarantie kan tot wel vier jaar geldig zijn. Bovendien kan zo’n heftruck veel sneller geleverd worden dan een nieuwe heftruck. Hij is immers al gebruikt en staat ergens in een werkplaats voor u klaar.

Bij Hogervorst hebben wij een enorm aanbod van occasions staan. De grote variatie van merken en modellen zorgen ervoor dat u kunt kiezen welke heftruck het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast zijn de heftrucks ook van betrouwbare merken, waardoor de kwaliteit voor een lange tijd hoog blijft. En die ervaring delen onze klanten ook!

Heftruck occasion
LANDBOUW
Heftruck occasion
SPUITTECHNIEK
Heftruck occasion
INTERN TRANSPORT

Meer informatie over Hogervorst?

Heeft u nog vragen over een heftruck occasion (of andere vragen) óf bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Hogervorst!