Gebruikte heftruck kopen

Wilt u een gebruikte heftruck kopen? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij totaal leverancier op het gebied intern transport, waaronder ook gebruikte heftrucks. Bent u benieuwd naar onze gebruikte heftrucks? Dan kunt u altijd een kijkje nemen bij onze occasions. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Gebruikte heftruck kopen bij Wout Hogervorst

Wij hebben verschillende tweedehands heftrucks in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan traditionele heftrucks maar ook elektrische heftrucks. Deze elektrische heftrucks stoten geen uitlaatgassen uit, dit omdat zij over een accu beschikken. Ook wordt het lawaai bij deze heftrucks sterk gereduceerd.

In ons assortiment vindt u ook:

  • Verbrandings heftrucks
  • Stapelaars
  • Orderpickers
  • Reachtrucks
  • Smallegangentrucks
  • Pallettrucks

Wout Hogervorst beschikt over een eigen werkplaats. Vanuit hier kunnen wij u voorzien in service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Deze werkplaats is ruim ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen. Ook ons personeel heeft brede technische kennis en is VCA gecertificeerd. Met onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst zijn, dit vanuit heel Nederland.

Wanneer u een heftruck heeft aangeschaft, kunnen wij deze bij u afleveren. Dit doen wij door middel van onze dieplader.

Naast verkoop en keuringen geef Wout Hogervorst ook opleidingen en cursussen. De dagen zijn ingedeeld in theorie, praktijk of examen. Als er voldoende belangstelling is kan de cursus ook in-company georganiseerd worden. Ook is het mogelijk om de cursus in een andere taal te volgen zoals onder andere Pools en Engels. De cursus wordt standaard in de avond uren gegeven van 18.00 tot 22.00 uur.

Gebruikte heftruck kopen
LANDBOUW
Gebruikte heftruck kopen
SPUITTECHNIEK
Gebruikte heftruck kopen
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in gebruikte heftrucks dan kunt u deze bekijken via onderstaande knop. Wanneer u nog vragen heeft over onze heftrucks, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de aanschaf van uw gewenste heftruck!