Elektrische heftruck tweedehands

Zoekt u naar een elektrische heftruck tweedehands? Dan bent u bij Hogervorst helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft binnen de agrarische sector. Wij helpen onze klanten verder met een op-maat-gemaakt aankoopadvies, de aanschaf van landbouwmachines en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Hogervorst is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van landbouwmechanisatie, intern transport en spuittechnieken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Elektrische heftruck tweedehands | Hogervorst helpt u verder!

Maar waarom zou u nou juist voor een tweedehands elektrische heftruck moeten kiezen? Allereerst komen er geen schadelijke uitlaatgassen vrij bij een elektrische heftruck, waar een heftruck op LPG of diesel wel veel schadelijke gassen uitstoot. Dit maakt deze vorm van intern transport geschikt voor binnen situaties en andere plaatsen waar luchtverversing niet mogelijk is. Daarnaast zorgt een elektrische heftruck ook veel minder voor geluidsoverlast en zijn de onderhoudskosten een behoorlijk stuk lager.

Er zijn daarnaast ook meerdere voordelen te benoemen voor de aanschaf van een occasion heftruck. Naast het feit dat een tweedehands heftruck een stuk goedkoper is dan een nieuwe heftruck kan er op enkele occasions ook nog eens fabrieksgarantie zitten. Die garantie is vaak minimaal één jaar en maximaal vier jaar geldig. Daarnaast is er ook een korte levertijd van tweedehands elektrische heftrucks. Zij staan immers al in de showroom bij een bedrijf en hoeft niet vanuit een ander land nog naar Nederland vervoerd te worden.

Elektrische heftruck tweedehands
LANDBOUW
Elektrische heftruck tweedehands
SPUITTECHNIEK
Elektrische heftruck tweedehands
INTERN TRANSPORT

Kom in contact met Hogervorst!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een elektrische heftruck tweedehands óf heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Graag tot ziens bij Hogervorst!