Hogervorst levert een nieuwe Yale elektrische vorkheftruck aan Gebr. Opdam

Hogervorst levert een nieuwe Yale elektrische vorkheftruck aan Gebr. Opdam

Hogervorst levert een nieuwe Yale elektrische vorkheftruck, model ERP40VM aan Gebr. Opdam

60 jaar expertise in autorecycling

Gebr. Opdam is een echt familiebedrijf waarin al drie generaties werkzaam zijn. De eerste vestiging was in de Leidse binnenstad. Uiteindelijk verhuisde Gebr. Opdam naar haar huidige locatie in Valkenburg. In 1988 kwam daar de locatie Zwaanshoek bij. Vestiging Zwaanshoek is in 2011 en 2012 geheel vernieuwd en dient met recht als voorbeeld voor de autorecycling branche.

Gebr. Opdam vervangt na vele jaren trouwe dienst de Yale GDP40VX dieselvorkheftruck voor een milieuvriendelijke Yale ERP40VM elektrische vorkheftruck. Deze mooie Yale met een hefcapaciteit van 4000 kg is voorzien van 2700 mm lange vorken waarmee eenvoudig personenauto’s in de lengte van het buitenterrein naar de demontagestations in de werkplaats getransporteerd kunnen worden.  Door dit werk nu met een elektrische vorkheftruck te doen zorgt dit niet alleen voor een CO2-reductie maar zorgt er ook voor dat Opdam voldoet aan de Arborichtlijnen m.b.t. het verbod voor het binnen gebruiken van diesel machines.  Ook heeft Hogervorst een energiezuinige Axima Fleixs 80D100 hoogfrequent acculader met automatisch BACF-accuwater vulsysteem meegeleverd. Dit BACF-systeem in combinatie met een 300 liter IBC  gevuld met gedemineraliseerd water, vult na een vooraf ingesteld aantal ladingen het accuwater automatisch bij.

Wij wensen Gebroeders Opdam heel veel werkplezier met deze mooie Yale ERP40VM

Wilt u meer weten over onze diensten en producten bezoek dan onze website www.hogevorst.nl of neem gerust contact met een van onze medewerkers op.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK