Hogervorst aanwezig bij Agritechnica Beurs in Hannover

Hogervorst aanwezig bij Agritechnica Beurs in Hannover

De Hannover Messe opent de deuren van 23 hallen van 12 tot en met 18 november 2023. In totaal bestrijkt deze imposante beurs 391000 m2. Alle toonaangevende bedrijven uit de landbouw presenteren hun producten en innovaties op ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor landbouwtechnologie. 

Erik Hogervorst zal van zondag tot en met woensdag op de beurs op de stand van Mazzotti aanwezig zijn. Daar laten wij de klanten graag de Mazzotti 6240HP zien.  Deze machine heeft een tankinhoud van maar liefst 6400 liter en biedt boombreedtes tot 40 meter. De Mazzotti 6240HP geeft veel nieuwe mogelijkheden voor de professionele akkerbouwer en loonwerker. Mazzotti vindt u in Hall 13, Stand C44.

U kunt Erik Bereiken op +31-653 636 039.

Ook kunt u de stand van Kubota bezoeken ( Hal 5, Stand B15). Op de stand toont Kubota de volledige lijn traktoren en machines waarmee vol wordt ingezet op precisielandbouw.

Vervoer naar de Agritechnica Beurs in Hannover

Voor diegenen die vanuit Nederland naar de Agritechnica beurs in Hannover willen reizen, bieden wij een handige oplossing. Op dinsdag en donderdag rijden wij met twee auto’s richting Hannover. Als u geïnteresseerd bent in meerijden, wordt u uitgenodigd om contact op te nemen met Matthew Geerlings (+31-619 057 922) of Andre Hogervorst (+31-624 774 780) voor meer informatie en beschikbaarheid.

Toegang tot de Agritechnica beurs is beschikbaar voor slechts 30 euro, wat een geweldige kans biedt voor zowel professionals in de landbouwsector als enthousiaste landbouwliefhebbers om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van landbouwtechnologie te ontdekken. 

Voor meer informatie over de Agritechnica beurs en de laatste ontwikkelingen kunt u de officiële website van Agritechnica raadplegen (https://www.agritechnica.com/

 

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK