Dealerschappen

Ontdek onze dealerschappen

YALE

Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor de Materials Handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende Vorkheftruckmerken in Europa. Yale produceert een complete reeks Vorkheftrucks en Magazijntrucks die zorgen voor de laagste Cost of Ownership voor de Klant. Door de uitbreiding van het Dealerschap betekend dit we een nog groter pakket kunnen leveren om uw wensen en behoeften te kunnen invullen. Het product-assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks, maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten.

Bezoek de website

KUBOTA

Ideaal voor zowel agrariërs en loonwerkers. De Kubota M-serie met groot vermogen tractoren zijn ontworpen voor allerlei professionele toepassingen. Met een volledige modellenwijziging introduceert Kubota een nieuw ontwikkelde en nieuw ontworpen M-serie die ergonomisch is voor optimale prestaties en comfort.

Bezoek de website

MAZZOTTI

Producent van de zelfrijdende IBIS spuiten en MULTI werktuigdragers. Wout Hogervorst is importeur van Mazzotti voor de Benelux en producent van de zelfrijdende spuiten. De IBIS zelfrijders zijn leverbaar vanaf 1300 tot 5500 liter tankinhoud.

Bezoek de website

KVERNELAND

Innovatie en jarenlange ervaring zijn gebundeld in een nieuwe lijn van gedragen, getrokken en zelfrijdende Kverneland spuitmachines.

Bezoek de website

IMANTS

Producent van de bekende Imants Spitmachines, die in diverse maten en uitvoeringen leverbaar zijn. Uit een onderzoek van 2005 komt naar voren dat spitten een betrouwbaar lager (22%) brandstofverbruik heeft dan ploegen en dat de capaciteit betrouwbaar hoger (56%) is dan ploegen. Hogervorst v.o.f. mag zich sinds januari 2011 officieel “Exclusive Imants Dealer” noemen.

Imants spitmachines 

TOSELLI

Toselli has been operating in crop protection since 1969, standing out from the very beginning far the first self­propelled sprayers and hydraulic booms produced in ltaly.

Bezoek de website

D’HOOGE BEACHCLEANERS

De oplossing voor schone stranden! De juiste beachcleaner voor ieder strand. Bewezen kwaliteiten langs de gehele Nederlandse kustlijn. Onze machines worden inmiddels gebruikt in; Katwijk aan Zee, Noordwijk, Zandvoort, Wassenaar, Terschelling, Ameland, Putten, Stellendam, enz.

Bezoek de website

Neem contact met ons op

Kom gerust langs in ons dealerbedrijf we nemen de tijd om u te vertellen over alle mogelijkheden. Of neem contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden!