Dealerschappen

Yale

Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor de Materials Handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende Vorkheftruckmerken in Europa. Yale produceert een complete reeks Vorkheftrucks en Magazijntrucks die zorgen voor de laagste Cost of Ownership voor de Klant. Door de uitbreiding van het Dealerschap betekend dit we een nog groter pakket kunnen leveren om uw wensen en behoeften te kunnen invullen. Het product-assortiment van Yale bestaat uit Vorkheftrucks en Magazijntrucks, maar ook telematica oplossingen om uw materiaal nog efficiënter te kunnen inzetten.

Bezoek de website

Kubota

Ideaal voor zowel agrariërs en loonwerkers. De Kubota M-serie met groot vermogen tractoren zijn ontworpen voor allerlei professionele toepassingen. Met een volledige modellenwijziging introduceert Kubota een nieuw ontwikkelde en nieuw ontworpen M-serie die ergonomisch is voor optimale prestaties en comfort.

Bezoek de website

Mazzotti

Producent van de zelfrijdende IBIS spuiten en MULTI werktuigdragers. Wout Hogervorst is importeur van Mazzotti voor de Benelux en producent van de zelfrijdende spuiten. De IBIS zelfrijders zijn leverbaar vanaf 1300 tot 5500 liter tankinhoud.

Bezoek de website


Imants

Producent van de bekende Imants Spitmachines, die in diverse maten en uitvoeringen leverbaar zijn. Uit een onderzoek van 2005 komt naar voren dat spitten een betrouwbaar lager (22%) brandstofverbruik heeft dan ploegen en dat de capaciteit betrouwbaar hoger (56%) is dan ploegen. Wout Hogervorst v.o.f. mag zich sinds januari 2011 officieel "Exclusive Imants Dealer" noemen. 

Bezoek de website

d'Hooge Beachcleaners

De oplossing voor schone stranden! De juiste beachcleaner voor ieder strand. Bewezen kwaliteiten langs de gehele Nederlandse kustlijn. Onze machines worden inmiddels gebruikt in; Katwijk aan Zee, Noordwijk, Zandvoort, Wassenaar, Terschelling, Ameland, Putten, Stellendam, enz.

Bezoek de website

Kverneland

Innovatie en jarenlange ervaring zijn gebundeld in een nieuwe lijn van gedragen, getrokken en zelfrijdende Kverneland spuitmachines.

Bezoek de website


Unicarriers

Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan Forklift en TCM is UniCarriers binnen de intern transport wereld een perfecte mix van Japanse kwaliteit en Zweeds design en ergonomie. Het UniCarriers leveringsprogramma kan een passende intern transport machine leveren voor iedere industriële toepassing, voor gebruik binnen en buiten.

Voor alle magazijn, laad of los werkzaamheden, opslag activiteiten en voor het orderverzamelen zijn er intern transport machines leverbaar in capaciteiten van 800 tot 3.000 kg met een maximale hefhoogte tot 15.850 mm. Het aanbod wordt gecompleteerd door een range heftrucks met elektrische- of verbrandingsmotoren tot een capaciteit van 10.000 kg en een maximale hefhoogte van 7.000 mm. 

Bezoek de website