De vele voordelen van een Axima HF lader

De vele voordelen van een Axima HF lader

 Ben jij in bezit van een elektrische heftruck? En wil je de levensduur van je batterij verlengen en capaciteit vergroten? Dan is een Hoog Frequent lader (HF) wellicht iets voor jou! Deze lader is ontworpen om je tractiebatterij efficiënt op te laden, waardoor de batterij beter geladen kan worden. Hierdoor wordt niet alleen de levensduur van de batterij verlengd, maar krijg je ook meer capaciteit in de batterij en wordt er minder accuwater verdampt. En alsof dat nog niet genoeg is, verbruikt de lader ook nog eens minder energie!

De Axima HF-lader is misschien duurder in aanschaf, maar het zal je op de langere termijn geld besparen. Na een korte tijd zal een HF-lader zichzelf namelijk terugverdienen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het feit dat je batterij niet goed geladen wordt, waardoor je uiteindelijk meer kosten hebt.

Wist je dat de HF-lader ook nog eens goed is voor het milieu? Doordat de lader minder energie verbruikt, wordt er minder CO2 uitgestoten en wordt het milieu minder belast. Zo draag je dus ook nog eens bij aan een duurzame toekomst! En met de huidige energieprijzen is een HF lader óók op de korte termijn een slimme oplossing. 

Wil je meer weten over Axima HF laders en hoe deze lader jou kan helpen bij het verlengen van de levensduur van je batterij en het vergroten van de capaciteit? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en welke lader het beste bij jouw heftruck past. 

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK