Bollenstreek in Bedrijf

Bollenstreek in Bedrijf

In de Spiegel: Bollenstreek in Bedrijf | Wout Hogervorst V.O.F.

Op zaterdag 12 augustus a.s. vindt voor de 26e keer de Open Dag Bollenstreek in Bedrijf plaats. Acht agrarische bedrijven in de Bollenstreek zetten hun deuren open voor het publiek. Een mooi moment voor buren, dorps- en streekgenoten om eens te kijken wat er nou zo al gebeurt binnen deze bedrijven. Van 10.00 tot 16.00 uur staan de deuren open. Dit jaar is de Open Dag in Noordwijkerhout, met ondernemingen aan de Schippersvaartweg, de Leidsevaart en de Pilarenlaan. Flower Science laat je komende week via de bekende rubriek In De Spiegel alvast kennismaken met deze acht mooie bedrijven.
Vandaag In De Spiegel: het bedrijf Wout Hogervorst Vof gevestigd aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout, geleid door ondernemers Erik Hogervorst en André Hogervorst.
Wie zijn jullie?
Wout Hogervorst V.O.F. is een bijna 40 jarig familiebedrijf met zijn oorsprong in de landbouwmechanisatie. De onderneming is als eenmanszaak gestart in 1976 om zo breed mogelijk mechanisatie in de bloembollensector te ondersteunen. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Dit onder meer door een aantal grote dealer- en importeurschappen zoals Kubota, Unicarriers, Kverneland en Mazzotti.
Wie interesse heeft in machines kan hier tijdens Bollenstreek in Bedrijf dus zijn hart ophalen. Het service- en reparatiebedrijf levert allerlei soorten machines en apparaten die bijvoorbeeld bij bollenkwekers staan. ‘Creating Solutions’ is de drijfveer van het bedrijf. Samen met de klant zoekt Wout Hogervorst naar de machine die het beste bij de klant past. Soms wordt de machine op maat gemaakt.
Wat kunnen bezoekers bij jullie zien en doen 12 augustus op de Open Dag?
Altijd al eens in de cabine van zo’n speciale trekker of heftruck willen zitten? Het kan tijdens de Open Dag. Maar je mag natuurlijk ook de techniek van dichtbij bekijken. Een aantal spuittechniek tractoren en heftrucks (speciaalbouwmachines) zijn van binnen en buiten te bewonderen. De machines lenen zich natuurlijk voor een mooi fotomoment. En voor de kinderen die meer willen dan alleen tractoren kijken, staat er ook een springkussen. Van harte welkom dus, bij Wout Hogervorst.
Bezoekadres en meer info:
Schippersvaartweg 56
2211TL Noordwijkerhout
www.wouthogervorst.nl
Aan Bollenstreek in Bedrijf op 12 augustus 2017 doen de volgende bedrijven mee:
1. Bouwmeester Vaste Planten Bouwmeester Vaste Planten B.V., Schippersvaartweg 67
2. Meeuwenoord Groep, Schippersvaartweg 85
3. Mechanisatiebedrijf Wout Hogervorst Wout Hogervorst, BartsParts Maarten van Alphen Schippersvaartweg 56
4. Flexwonen De Trampoline Flexible Human Services, Schippersvaartweg 64
5. Bloemenkwekerij G. Geerlings en Zonen BV Rob Geerlings Calla.NL, Leidsevaart 122
6. WDM Mechanisatie & Constructie WDM Mechanisatie, Leidsevaart 137
7. Warmenhoven MechanisatieWarmenhoven mechanisatie, Leidsevaart 137
8. Bloemenkwekerij WiN Bloom WiN BLOOM, Pilarenlaan 75.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK